Free Latest HPE0-P27 Dumps To Pass Configuring HPE GreenLake Solutions

Free Latest HPE0-P27 Dumps To Pass Configuring HPE GreenLake Solutions

Willing to pass your HPE0-P27 exam in your first try? Configuring HPE GreenLake Solutions HPE0-P27 exam tests the candidate’s ability to display competency in the use of HPE GreenLake, including designing and proposing HPE GreenLake solutions.  To prepare for your HPE0-P27 exam, use our free sample exam questions to assess yourself.  Our HPE0-P27 dumps are based on actual exam questions and will help you get the necessary subject matter knowledge to pass the Configuring HPE GreenLake Solutions exam and further your career.

Take a free HPE0-P27 practice exam right now to see how prepared you are!

Page 1 of 4

1. is this partner ready to use the GLOQ tool?

Solution: The Partner has sized the solution and determined which workloads services, and capacity requirements the customer has The partner only needs to discuss business objectives with the CIO.

2. is this an example of a unit of measure mal is metered by HPE for usage each month?

Solution: Billable tiers

3. Is this how HPE GreenLake can help customers achieve a desired business outcome?

Solution: It provides insight into workload demands to optimize utilization.

4. Is this a best practice for participating in an HPE Customer Asset Program (CAP) engagement?

Solution: Explain to your customer contacts that they can make whatever redactions they desire before turning information over to you and HPE.

5. Is this a way to compare HPE GreenLake to traditional capital purchases to show the lower total cost of ownership with HPE GreenLake?

Solution: Explain that with traditional capital purchases, customers cannot respond to demand and risk losing revenue or must overprovision resources.

6. Does this correctly describe HPE GreenLake tor VMs?

Solution: It can accommodate customers who want a Red Hat virtualization environment.

7. A customer has some questions about the first invoice for an HPE GreenLake solution.

Is this information you should explain?

Solution: The monthly invoice includes billing for variable usage while committed capacity is billed on a quarterly basis.

8. is this a reason to position a Swift sales program solution for a customer?

Solution: The customer is looking rot a fast turnaround when acquiring several Nimble arrays.

9. You are discussing financial and organizational goals with a customer.

Does this customer statement indicate that you can help the customer achieve these goals with HPE GreenLake?

Solution: “We do not plan to grow beyond 10 TB of storage in the next 5 years.”

10. Can customers use HPE GreenLake to achieve this business goal?

Solution: Increase the time between hardware refreshes.


 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.